Soseşti ca oaspete, pleci ca prieten!

Despre villa

Vila Silver a fost construită în anul 2004 în Băile Tusnad, cel mai mic oraș din Romania în inima Ardealului. Băile Tușnad este numit și perla Ardealului precum și stațiunea balneară cea mai frumoasă din regiune vizitatorii și turiștii fiind în permanență atrași de bogatele tradiții istorice și de cultura specifică.Vila Silver este înconjurat de spații verzi frumoase și camerele oferă o priveliște superbă turiștilor. Vila oferă 8 camere cu câte 2 pături fiecare, deci poate găzdui 16 persoane și fiecare cameră are baie proprie.Camerele sunt dotate cu televiziune prin cablu, conexiune Internet și există posibilitate de parcare pentru turiștii care sosesc cu mașini. Stația de tren este la o plimbare pe jos de 10-15 minute, iar wellness-ul local este la o distanță de 15-20 minute plimbare pe jos.

Prețurile sunt uniforme: 100 lei/camera (50 lei/persoană).

Rezervare

If you see this, leave this form field blank and invest in CSS support.Campurile notate cu * sunt obligatorii de completat

Ofertă de programeLacul Ciucaș

Lacul Ciucaș este situat în centrul orașului Băile Tușnad și oferă posibilitate de a merge cu barca pe lac.

Wellnes

Centrul Wellness Tușnad a fost finalizat la sfârșitul anului 2014 și poate găzdui 180 de persoane. Este situat în centrul orașului Tușnad, în apropierea lacului Ciucaș. Centrul are cinci bazine de diferite mărimi și temperaturi oferit celor care doresc să se simtă bine și să se relaxeze.

Stânca Șoimilor

Situat pe malul răului Olt, stânca înaltă de 824 m este cel mai bine cunoscut loc a regiunii fiind și rămășița unui turn de pază vechi.  

Fortul Apor

Fortul Apor a fost construit in 1883 ca un turn de pază, azi este un fort de ornament, la o înălțime de 701 m deasupra orașului Tușnad. Recent a fost renovat și un panou solar îi asigură iluminarea.

Parc Aventură

Parcul de Aventură oferă activități de timp liber familiilor, prietenilor, copiilor dar și firmelor care doresc program de team building. Parcul constă în obstacole construite pe copaci și vizitatorii sunt securizați cu echipament special de protecție destinat parcurilor de aventură. 

Mofetă

Mofeta este un bazin de gaze naturale fiind produs de muntele vulcanic. Are un conținut de dioxid de carbon de 85% care îl face ideal pentru sănătatea generală și pentru tratarea afecțiunilor multiple precum arterii blocate, tensiune arterială ridicată, vene și varice, iar toate aceste tratamente trebuie monitorizate de un medic.

Lacul Sfânta Ana

Lacul Sfânta Ana este un lac în craterul unui vulcan adormit din munții Ciomatu în apropierea orașului Tușnad.                

Tinovul Mohoș

Tinovul Mohos este situat la o înălțime de 1050 m în craterul muntelui Ciomatul. Aici se pot găsi specii rare de plante precum și multe plante speciale carnivore și peste 20 de specii de muschi.

Șumuleu Ciuc

Franciscanii s-au stabilit în Șumulei în anul 1440. Pelerinajul a început încă din secolul 15 și a continuat până în zilele noastre. Secuii catolicii au respectat întotdeauna cultul Mariei, și astfel Șumuleu a devenit un loc de pelerinaj și centrul vieții lor spirituale.                    

Contact


România
Județul Harghita
Băile Tușnad 535100
Str. Kovács Miklós nr. 60-62

Tel: +40 749 517 224

Web: www.vilasilver.ro


If you see this, leave this form field blank and invest in CSS support.Campurile notate cu * sunt obligatorii de completat
Rezervarea a fost trimis cu succes.
Mesajul a fost trimis cu succes.