Érkezel mint vendég, távozol mint barát!

A villáról

A Silver Villa 2004-ben epült Tusnádfürdőn, Románia legkisebb városában, a festői Erdély szívében. Tusnádfürdő Erdély gyöngye és egyben a régió legszebb üdülővárosa, melynek gazdag történelmi hagyományai és sajátos kultúrája állandó vonzással bírnak az idelátogatók számára.A Silver Villát  rendezett zöldövezet veszi körül és szobái csodálatos kilátást nyújtanak az itt megszállok számára. A villa 8 darab kétágyas szobát kínál, összesen 16 ferőhellyel, szobánként külön fürdőszobával. A szobák továbbá felszereltek kábel TV-vel, internet kapcsolattal és parkolási lehetőség is kínálkozik azon vendégek számára akik gépjárművel érkeznek.  A vonatállomas 10-15 perc sétára található, és a helyi Wellness 15-20 percre gyalog.

Az árak egységesek minden szobára: 100 lej/szoba (50 lej/fő).

Foglalás

If you see this, leave this form field blank and invest in CSS support.A *-gal jelöt mezők kitöltése kotelező

ProgramajánlóCsukás tó

A Csukás tó Tusnádfurdő központjában található. Kellemes csonakázás várja a kikapcsolodni vágyokat.

Wellnes

A Wellness Tusnad élményfürdő 2014 év végére készült el és 180 személy számára nyújt szorakozást.Tusnádfurdő központjában, a Csukás tó szomszédságában található.
Az épületben öt különböző méretű és hőfokú gyógyvizes medencét alakítottak ki a kikapcsolódásra, felüdülésre vágyók számára.

Solyóm kő

Az Olt jobb partján emelkedő 824 m magas szikla a környék leghíresebb kilátója, melyen egykori őrtorony maradványai találhatóak.

Apor bástya

Az Apor bástya 1883-ban epült kilátohelynek, ma régi díszerőditmény, 701 m magasságban helyezkedik el Tusnádfürdőn. Nemrégiben restaurálták és egy napelemes világítórendszerrel szerelték fel.

Kalandpark

A kalandpark szabadidős tevékenységet biztosít családoknak,  baráti társaságoknak, gyerekeknek és munkaközösségeknek egyaránt. A park olyan fákra épített akadályokból áll, amelyeken a látogató speciálisan erre a celra szant védőfelszerelést használva kel át.

Mofetta

A mofetta szénsav-kiömlés ami a vulkánikus hegység eredménye. 85%-os szendioxidot tartalmaz, melynek számos jó hatása van a szervezetre: értágitó, magas vérnyomasra ajánlott, visszértágulást orvosol, vísszeres fekélyeket gyogyít, persze mindezt kizárolag orvos ajánlásával.

Szent Anna tó

A Szent Anna-tó egy krátertó az Erdélyi Csomád-hegység egyik kialudt vulkáni kráterében, Tusnádfürdőhöz közel.

Mohos tőzegláp

A Mohos-tőzegláp a Csomád-hegység egyik krátermaradványában fekszik 1050 méter magasságban. Rendkívüli növényritkaságokat csodálhatunk itt meg, többféle húsevő növényt, több mint 20-féle mohafüvet.    


Csíksomlyó

A ferences barátok 1440-ben telepedtek le Csíksomlyón. Csíksomlyó búcsújáró hely jellegét az adja meg, hogy már a XV. században virágzik a Boldogságos Szűz Mária tisztelete a székely nép körében. A katolikus vallású székelyek híres Mária-kegyhelye, búcsújáróhelye és szellemi életének több évszázados központja.       

Kapcsolat


Románia
Harghita megye
Tusnádfürdő 535100
Kovács Miklós u. 60-62

Tel: +40 749 517 224


If you see this, leave this form field blank and invest in CSS support.A *-gal jelöt mezők kitöltése kotelező
A foglalást sikeresen elküldtük.
Az üzenetet sikeresen elküldtük.